Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Alaus gamyba

  
 
 
12345678910111213141516171819
Aprašymas

Įvadas. Alaus gamybos proceso apžvalga. Salyklo paruošimas. Misos paruošimas. Rauginimas. Brandinimas. Alaus fermentacijos proceso modelis. Misos virimas. Apynių įsisavinamų komponentų ekstrakcija ir transformacija. Polifenol-proteinų kompleksų susiformavimas bei nusodinimas. Vandens išgarinimas. Misos sterilizacija. Baltymų skaidymasis. Dimetilsulfido poveikis, kai misos terpė parūgštėja. Cinko (Zn) poveikis misai. Virimo analizė. Brandinimas. Neryškia logika (fuzzy-logic) pagrįsta reguliavimo sistema. Duomenų surinkimas į kompiuterį. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-01-16
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis17 puslapių 
Literatūros šaltiniai8
Dydis50.92 KB
Autoriusx
Viso autoriaus darbų17 darbų
Metai2007 m
Klasė/kursas12
Failo pavadinimasMicrosoft Word magistras [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 17 puslapių 
  • 12 Klasė/kursas
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą