Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Alaus gamybos technologija

Alaus gamybos technologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Žaliavos, naudojamos alaus gamyboje. Miežiai. Baltymai. Riebalai (arba lipidai). Mineralinės medžiagos. Kitos medžiagos. Salyklas. Salyklo sudėtis ir kokybė. Apyniai. Vanduo. Mielės. Alaus gamybos technologijos. Alaus misos paruošimas. Salyklo malimas. Mentalo paruošimas. Mentalo filtravimas. Misos virimas. Misos aušinimas. Misos išlaikymas nusodintuve. Misos aušinimas. Separavimas. Alaus misos rauginimas. Išlaikymas. Pagrindinis rūgimas. Prirauginimas (nokinimas). Alaus filtravimas, pasterizacija ir išpilstymas. Gatavo alaus kokybės analizė. Naujų technologijų ir optimalios technologinės schemos parinkimas alaus gamyboje. Faktoriai, įtakojantys rūgimą. Alaus gamyba cilindriniuose konusiniuose tankuose (CKT). Sistemos su imobilizuotomis mielėmis. Virimo metu naudojami priedai. Priedai. Pagerinantys skonį. Fermentų panaudojimas alaus gamyboje. Optimali alaus gamybos technologinė schema. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Diplominiai darbai
Kategorija:
Apimtis:

40 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 2.17 MB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą