Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Alaus gamyba ir technologija

Alaus gamyba ir technologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Žaliavos, jų technologinis paruošimas. Salyklo paruošimo technologija. Alaus misos paruošimo technologija. Salyklo smulkinimas. Mentalo paruošimas. Skaidrinimas. Misos virimas. Fermentų naudojimas. Misos aušinimas. Separavimas. Alaus fermentavimo ir išlaikymo technologija. Alaus nokinimas. Alaus skirstymas pagal fermentacijos tipą. Alaus mielių gamybos technologija. Alaus mielių charakteristika. Alaus mielių gamybos technologija. Alaus filtravimo ir išpilstymo technologija. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

11 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Telšių "Santarvės" pagrindinė mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 33.75 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą