Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Alaus gamyba ir technologija
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Alaus gamyba ir technologija

  
 
 
123456789101112131415
Aprašymas

Įvadas. Žaliavos, jų technologinis paruošimas. Salyklo paruošimo technologija. Alaus misos paruošimo technologija. Salyklo smulkinimas. Mentalo paruošimas. Skaidrinimas. Misos virimas. Fermentų naudojimas. Misos aušinimas. Separavimas. Alaus fermentavimo ir išlaikymo technologija. Alaus nokinimas. Alaus skirstymas pagal fermentacijos tipą. Alaus mielių gamybos technologija. Alaus mielių charakteristika. Alaus mielių gamybos technologija. Alaus filtravimo ir išpilstymo technologija. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-04-17
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis14 puslapių 
Literatūros šaltiniai6
Dydis33.75 KB
AutoriusDaiva
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas11
Švietimo institucijaTelšių "Santarvės" pagrindinė mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word preki├Ė mokslas referatas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 14 puslapių 
  • Telšių "Santarvės" pagrindinė mokykla / 11 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą