Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto prekės

  
 
 
12345678910111213141516171819202122
Aprašymas

Maisto prekių klasifikavimas. Maisto prekių konservavimas. Maisto prekių konservavimas. Fiziniai būdai. Fiziniai – cheminiai metodai. Cheminiais būdais. Biocheminiai metodai. Kombinuotiems būdams. Alus. Žaliavos, gamyba, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Gyva, atšaldyta, užšaldyta ir vytinta žuvis. Asortimentas, kokybė, laikymas. Pieno konservai ir ledai. Žaliavos, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, laikymas. Suklasifikuoti ir išnagrinėti vienos maisto prekių grupės asortimentą, išrinkti pagrindinius gamintojus, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžius: Mėsos, Žuvies, pieno, vaisių ir daržovių konservai.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-01-07
DalykasPramonės ir gamybos namų darbas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasNamų darbai
Apimtis16 puslapių 
Literatūros šaltiniai3
Dydis36.11 KB
AutoriusDaiva
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasS. Mickienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word maisto prekes [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 16 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 2 Klasė/kursas
  • S. Mickienė
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą