Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Žuvis (2)

  
 
 
12345678910111213141516171819202122
Aprašymas

Įvadas. Žuvies cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Žuvies kūno sandara. Žuvų klasifikavimas. Šviežios žuvies kokybės rodikliai. Atšaldytos žuvys. Sušaldytos žuvys. Sūdytos žuvys. Rūkytos žuvys. vytintos žuvys. Džiovintos žuvys. Įdomu ir naudinga. Rinkos tiriamasis darbas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-12-19
DalykasPramonės ir gamybos namų darbas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasNamų darbai
Apimtis19 puslapių 
Literatūros šaltiniai3
Dydis52.9 KB
Autoriusginnte
Viso autoriaus darbų16 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasR. Jerofejevienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Donalda Uzkuraityte MV5 Zuvys [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 19 puslapių 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • R. Jerofejevienė
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą