Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Maisto produktai. Asortimentas. Kokybė. Maistinė vertė. Ženklinimas
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Maisto produktai. Asortimentas. Kokybė. Maistinė vertė. Ženklinimas

  
 
 
123456789101112131415161718192021222324252627
Aprašymas

Daržovių ir vaisių cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Vaisių klasifikavimas, pavidalai, veislės, maistinės vertės ypatumai. Daržovių ir vaisių cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Vaisių klasifikavimas, pavidalai, veislės, maistinės vertės ypatumai. Krakmolas, cukrus, medus. Cheminė sudėtis ir maistinė vertė, žaliavos, gamyba, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Krakmolas. Cukrus. Medus. Arbata; žaliavos, cheminė sudėtis, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Fermentiniai sūriai. Žaliavos, maistinė vertė, klasifikavimas, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, ženklinimas, laikymas. Rauginto pieno produktų asortimentas, pagrindiniai gamintojai, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžiai.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-12-29
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis26 puslapiai 
Literatūros šaltiniai8
Dydis50.53 KB
AutoriusInga
Viso autoriaus darbų3 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasO. Žigutienė
Švietimo institucijaVilniaus kooperacijos kolegija, VšĮ
FakultetasVilniaus skyrius
Failo pavadinimasMicrosoft Word MAISTO NAMU DARBAS [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 26 puslapiai 
  • Vilniaus kooperacijos kolegija, VšĮ / 4 Klasė/kursas
  • O. Žigutienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą