Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Grūdai ir miltai. Jų produktai (2)
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Grūdai ir miltai. Jų produktai (2)

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Grūdai. Grūdo sandara. Grūdų pavadinimai. Miltai. Malimo būdai. Miltų asortimentas. Miltai. Kvietiniai miltai. Ruginiai miltai. Makaronai. Makaronų gamyba. Makaronų gaminimo būdai. Makaronų asortimentas. Makaronai gali būti. Vaikų dietinės mitybos makaronai. Jusliniai makaronų kokybės reikalavimai, laikymas. Duonos ir pyrago kepiniai. Duonos ir pyrago kepinių gamyba. Kruopos. Kviečių kruopos. Manų kruopos. Kvietinės kruopos. Miežinės kruopos. Ryžių kruopos. Grikių kruopos. Sorų kruopos. Kukurūzų kruopos. Avižų kruopos. Penkių grūdų dribsniai. Pupinių augalų kruopos. Jusliniai kruopų kokybės rodikliai. Kruopų ir miltų fasavimas ir laikymas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-02-02
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai1
Dydis19.97 KB
AutoriusOdeta
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2000 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasO. Naujalienė
Švietimo institucijaGruzdžių žemės ūkio mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word maisto chemija [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 10 puslapių 
  • Gruzdžių žemės ūkio mokykla / 1 Klasė/kursas
  • O. Naujalienė
  • 2000 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą