Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Prekių mokslas (5)
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Prekių mokslas (5)

  
 
 
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233
Aprašymas

Įvadas. Tyrimo tikslas: plačiau pažinti rūkytų gaminių ir kojinių grupių asortimentą. Rūkyti sūrio produktai. Fermentiniai sūriai. Lydytas (perdirbtas) sūris. Varškės sūriai. AB Vilkyčių pieninės asortimentas. "Rokiškio sūris" asortimentas. Iš ko ir kaip pagamintas Rokiškio sūris. Gurmanams. Rūkyti mėsos produktai. Mėsos cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Mėsos gaminiai. Sūdytų mėsos gaminių rūkymas. Mėsos gaminių gedimas. Mėsos gaminių kokybė. UAB "Klaipėdos mėsinė" rūkytų mėsos gaminių asortimentas. Rūkyti žuvies produktai. Žuvų cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Rūkytos žuvys. Šaltas rūkymas. UAB "Lignesa" šaltas rūkymas. Karštas rūkymas. UAB "Lignesa" karštas rūkymas. Kojinės ir puskojinės. Kojinių nauda. Kojinių gamyba. Kojiniu dydžiai. Trikotažo prekių kokybės reikalavimai, ženklinimas ir laikymas. UAB "Skinijos" gamyba. Asortimentas. Išvados ir pasiūlymai. Priedas (1).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-10-06
DalykasKita namų darbas
KategorijaKita
TipasNamų darbai
Apimtis30 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis4.26 MB
Autoriusrobokopas
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasDonatas Merkevičius
Švietimo institucijaTarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla
FakultetasVadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Prekiu mokslas (5) [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 30 puslapių 
  • Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla / 2 Klasė/kursas
  • Donatas Merkevičius
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą