Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Maisto prekės (2)
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto prekės (2)

Aprašymas

Perdirbtos daržovės. Perdirbimo būdai, klasifikavimas, asortimentas, kokybė. Daržovių perdirbimas. Alus. Žaliavos, gamyba, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Kava. Žaliavos, cheminė sudėtis, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Riebalų klasifikavimas. Aliejai. Maistinė vertė, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Suklasifikuoti ir išnagrinėti vienos maisto prekių grupės asortimentą, išrinkti pagrindinius gamintojus, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžius: vaisiai, daržovės ir jų produktai. Prekių ženklinimo pavyzdžiai.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-03-15
DalykasPramonės ir gamybos namų darbas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasNamų darbai
Apimtis19 puslapių 
Literatūros šaltiniai15
Dydis34.1 KB
AutoriusRasa
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasMickienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word maisto prekes [speros.lt].rtf
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 19 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 4 Klasė/kursas
  • Mickienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą