Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Vaisių kokybiniai rodikliai. Vaisių apdirbimo technologija

  
 
 
123456789101112131415
Aprašymas

Vaisių kokybiniai rodikliai. Obuoliai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Skirstymas į klases. Dydžio nuostatos. Citrusiniai vaisiai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Kokybės nuostatos. Prinokimo reikalavimai. Skirstymas į klases. Dydžio nuostatos. Kiviai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Kokybės nuostatos. Klasifikavimas. Persikai ir nektarinai. Būtiniausi reikalavimai ir specialieji standartai. Prinokimo reikalavimai. Klasifikavimas. Vaisių apdirbimo technologija. Konservavimo būdai. Džiovinimas. Konservavimas cukrumi. Pasterizavimas ir sterilizavimas. Užšaldymas. Marinavimas. Konservuotų gaminių laikymas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-09-13
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis14 puslapių 
Literatūros šaltiniai7
Dydis54.83 KB
Autoriuspragandukas
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2010 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasŠiaulienė
Švietimo institucijaŠiaulių Universitetas
FakultetasMenų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Vaisiu kokybiniai rodikliai. Vaisiu apdirbimo technologija [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 14 puslapių 
  • Šiaulių Universitetas / 2 Klasė/kursas
  • Šiaulienė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą