Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Miltų mikroorganizmai
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Miltų mikroorganizmai

  
 
 
12345678
Aprašymas

Įvadas. Cheminė miltų sudėtis. Miltų ir sėlenų laikymas. Miltų mikroorganizmai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-05-05
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis5 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3
Dydis12.3 KB
Autoriusdaugeliene
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2009 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasI. Mačionienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word KAUNO KOLEGIJA [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 5 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • I. Mačionienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą