Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto prekės (4)
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto prekės (4)

  
 
 
1234567891011121314151617181920212223
Aprašymas

Maisto prekių klasifikavimas. Maisto prekių konservavimas. Maisto prekių klasifikavimas. Maisto prekių konservavimas. Miltų konditerija. Žaliavos, klasifikavimas, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, laikymas. Sausainiai. Vafliai. Tortai ir pyragaičiai. Keksai, vyniotiniai, biskvitiniai gaminiai. Jusliniai miltų konditerijos kepinių kokybės rodikliai, pakavimas, laikymas. Paukštiena. Cheminės sudėties ir maistinės vertės ypatumai, klasifikavimas, išdorojimo būdai, kategorijos, kokybė, laikymas. Mėsos subproduktai. Mėsos subproduktai. Pieno konservai ir ledai. Žaliavos, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, laikymas. Pieno konservai. Pieno produktų fasavimas, pakavimas ir ženklinimas. Ledai. Suklasifikuoti ir išnagrinėti vienos maisto prekių grupės asortimentą, išrinkti pagrindinius gamintojus, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžius: maistiniai riebalai. Aliejai. Aliejaus ženklinimas, fasavimas, laikymo sąlygos ir terminai.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-11-15
DalykasMaisto technologijos konspektas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasKonspektai
Apimtis21 puslapis 
Literatūros šaltiniai1
Dydis42.62 KB
AutoriusIlona
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas11
Švietimo institucijaVilniaus Šeškinės vidurinė mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word Maisto prekes (4) [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Konspektai
  • 21 puslapis 
  • Vilniaus Šeškinės vidurinė mokykla / 11 Klasė/kursas
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą