Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Lietuvos ir kitų šalių rauginti pieno gėrimai ir technologija
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Lietuvos ir kitų šalių rauginti pieno gėrimai ir technologija

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Įvadas. Darbo uždaviniai: Susipažinti su raugintų pieno gėrimų gamybos technologijom. Susipažinti su pagrindiniais Lietuvos rauginto pieno gėrimais. Susipažinti su kitų šalių rauginto pieno gėrimais. Raugintų pieno gėrimų gamybos technologijos. Acidofilinis pienas. Kumysas. Kefyras. Kefyro kokybės rodikliai. Rūgpienis. Jogurtas. Rauginti pieno gėrimai svetur. Išvados ir rekomendacijos.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-04-21
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis8 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3
Dydis32.12 KB
Autoriusramy311
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2010 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasKoscelkovskienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Lietuvos ir kitu saliu rauginti pieno gerimai ir technologija [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 8 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
  • Koscelkovskienė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą