Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Cukrus kaip konservantas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Cukrus kaip konservantas

  
 
 
123456789
Aprašymas

Technologių procesų chemijos savarankiškas darbas. Įvadas. Cukraus kaip konservanto reikšmė maisto produktams. Konservanto cheminės ypatybės. Cukraus ypatybės. Cukraus poveikis mikroorganizmams. Cukraus gamyba. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-01-08
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis7 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis216.66 KB
AutoriusMinelgiukazz
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas12
Mokytojas/DėstytojasSugintienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Cukrus kaip koncervantas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 7 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 12 Klasė/kursas
  • Sugintienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą