Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Cukrus kaip konservantas

Cukrus kaip konservantas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Technologių procesų chemijos savarankiškas darbas. Įvadas. Cukraus kaip konservanto reikšmė maisto produktams. Konservanto cheminės ypatybės. Cukraus ypatybės. Cukraus poveikis mikroorganizmams. Cukraus gamyba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

7 psl.

Lygis:

12 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 216.66 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą