Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Šokolado technologija
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Šokolado technologija

  
 
 
12345678910111213
Aprašymas

Maisto mokslo ir technologijos pagrindų namų darbas. Šokolado ir kakavos miltelių gamybos principinė technologinė schema. Technologinis procesas. Kakavos masės paruošimas. Šokolado masės paruošimas. Šokolado gamybos procesų diagrama. Jusliniai, fizikiniai-cheminiai ir mikrobiologiniai rodikliai. Mikrobiologiniai rodikliai. Jusliniai rodikliai. Fizikiniai-cheminiai rodikliai. Šokolado ženklinimo, pakavimo bei laikymas. Šokolado laikymo sąlygos. Šokolado įvyniojimas, įpakavimas, laikymas. Privalomieji kakavos ir šokolado produktų kokybės reikalavimai. Maisto produktų ženklinimas.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-10-14
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai6
Dydis105.05 KB
AutoriusJurga
Viso autoriaus darbų5 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasGudonis
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasCheminės technologijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Sokolado technologija [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 10 puslapių 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 4 Klasė/kursas
  • Gudonis
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą