Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Šokolado sudėtis ir svarba žmogaus organizmui
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Šokolado sudėtis ir svarba žmogaus organizmui

  
 
 
123456789101112131415161718192021
Aprašymas

Įvadas. Tikslas: Išanalizuoti šokolado sudėtį ir svarbą žmogaus organizme. Šokolado istorija. Šokolado žaliavos gavyba. Kakavos pupelių apdorojimas. Šokolado cheminė sudėtis. Pagrindinės šokolado rūšys. Šokolado sudėtis. Šokolado komponentų cheminės savybės. Kakavos pupelės. Šokolado kokybės reikalavimai, laikymo sąlygos ir terminai. Šokolado kokybės reikalavimai. Šokolado svarba. Šokolado kitimas žmogaus organizme. Angliavandeniu apykaitos procesai organizme. Riebalų kitimas organizme. Riebalų virškinimas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-03-24
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis17 puslapių 
Literatūros šaltiniai5
Dydis36.18 KB
AutoriusRita123
Viso autoriaus darbų5 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasG. Alenčikienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Sokolado sudetis ir svarba zmogaus organizmui [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 17 puslapių 
  • Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
  • G. Alenčikienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą