Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Šokolado ir jo produktų gamybos technologijos pagrindai
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Šokolado ir jo produktų gamybos technologijos pagrindai

Aprašymas

PowerPoint pristatymai. Kakavos pupelės. Aukščiausios rūšies kakavos pupelių charakteristika. Vidutinės rūšies kakavos pupelių charakteristika. Pastaba. Tarptautinėje rinkoje kakavos pupelės skirstomos į tokias klases. Kakavos pupelių kilmė ir klasės. Kakavos pupų morfologinės dalys. Kakavos pupelių cheminė sudėtis. Kakavos pupelių cheminė sudėtis. Kakavos pupelių cheminė sudėtis (6). Kakavos pupelių gruzdinimas. Faktoriai įtakojantys gruzdinimą. Kakavos pupelių gruzdinimas. Gruzdinimo pabaigos parametrai. Pokyčiai kakavos pupelių gruzdinimo metu. Pokyčiai kakavos pupelių gruzdinimo metu (3). Galimus fermentacinius procesus galima paaiškinti. Kakavos pupelių gruzdinimas. Kakavos kruopų gamyba ir apdirbimas. Kakavos kruopų gamyba ir apdirbimas (3). Kakavos kruopų smulkinimas. Kakavos kruopų smulkinimas (4). Trintos kakavos masės temperavimas ir šarminis apdorojimas. Trintos kakavos masės temperavimas ir šarminis apdorojimas (6). Procesai šarminio apdorojimo metu. Trintos kakavos masės temperavimas ir šarminis apdorojimas. Trintos kakavos masės temperavimas ir šarminis apdorojimas (3). Kakavos riebalai. Kakavos riebalų cheminė sudėtis. Kakavos riebalų cheminė sudėtis (3). Kakavos riebalų trigliceridai ir lydymosi temperatūros. Kakavos riebalų cheminė sudėtis. Kakavos riebalų cheminė sudėtis (3). Kakavos riebalų savybės charakterizuojamos tokiais rodikliais. Kakavos riebalų savybės. Kakavos riebalų savybės (8). Kakavos riebalų pakaitalai. Kakavos riebalų pakaitalai (3). Šokolado masių gamyba. Šokolado masių gamyba (4). Dispersinių šokolado masių stabilumas. Dispersinių šokolado masių stabilumas (10). Šokolado apdaila (konšavimas). Šokolado apdaila (konšavimas) (5). Šokolado masių temperavimas. Šokolado masių temperavimas (7).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-04-26
DalykasMaisto technologijos pristatymas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasPristatymai
Apimtis91 skaidrė
Literatūros šaltiniai3
Dydis404.42 KB
Autoriuskasvaizde
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasLoreta Bašinskienė
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasCheminės technologijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Sokolado ir jo produktu gamybos technologijos pagrindai [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 91 skaidrė
  • Kauno Technologijos Universitetas / 3 Klasė/kursas
  • Loreta Bašinskienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą