Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto chemija

  
 
 
123456789101112131415161718192021222324252627282930
Aprašymas

Konditerinių gaminių etiketės. Maisto priedai miltiniuose konditerijos gaminiuose. Populiariausi ir dažniausiai. Naudojami maisto priedai konditerijos gaminiuose. Mėsos gaminių etiketės. Maisto priedai mėsos gaminiuose. Populiariausi ir dažniausiai naudojami maisto priedai mėsos gaminiuose. Išvados. Grūdų produktai. Maisto produktų analizės metodai. Grūdų produktų analizė. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-12-31
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis28 puslapiai 
Literatūros šaltiniai4
Dydis1.84 MB
Autoriusexcessum
Viso autoriaus darbų12 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word maistas2 [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 28 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą