Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Šaldymo ūkis

  
 
 
12345678910111213141516171819202122232425262728
Aprašymas

Įvadas. Maisto produktų konservavimas šalčiu. Konservavimas aukštoje temperatūroje. Konservavimas žemoje temperatūroje. Atšaldymas. Atšaldymo trukmė ir greitis. Šaldomų produktų natūralūs nuostoliai. Maisto produktų atšaldymo technologija. Maisto produktų užšaldymas. Procesai, vykstantys užšaldomuose produktuose. Užšaldytų produktų išskiriama šiluma. Užšaldymo trukmė ir greitis. Užšaldymo būdai ir įrengimai. Šviežias šaldytas maistas. Šviežių uogų šaldymas. Šaldyti ar konservuoti maisto produktai. Šaldymo kameros, transportavimo įrenginiai. Šaldyklos kaip prekybos įmonių tipas. Maisto produktų laikymas. Leistina produktų laikymo trukmė. Įvairių veiksnių įtaka šaldytuvuose laikomų produktų nuodžiūvai. Maisto produktų laikymo sąlygos. Laikymo trukmės prailginimo pagalbinės priemonės. Krovinių gabenimo organizavimas. Transportavimo įrenginiai. Transporto priemonių pasirinkimas ir temperatūros sąlygos, kurių turi būti laikomasi gabenant greitai (labai) šaldytus ir šaldytus maisto produktus. Greitai gendančių krovinių gabenimas. Grūdų gabenimas geležinkeliu. Jūrų transportas. Automobilių transportas. Vėdinimas. Priedai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-11-29
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis28 puslapiai 
Literatūros šaltiniai15
Dydis45.3 KB
AutoriusAlina
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2005 m
Klasė/kursas0
Švietimo institucijaVilniaus Universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Saldymo ukis 5 [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 28 puslapiai 
  • Vilniaus Universitetas
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą