Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Mėsos gaminiai

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Mėsa. Nepakeičiamos aminorūgštys . Cheminė mėsos sudėtis. Mėsos gaminių klasifikacija. Virti mėsos gaminiai. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservavimas. Mėsos konservai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinio gedimo būdai. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminiai skirstomi. Mėsos gaminių apdorojimo technologinės ypatybės. Mėsa ir jos gaminiai pakuojami. Mėsos gaminių ženklinimas. Išvada.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-12-09
DalykasMaisto technologijos pristatymas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasPristatymai
Apimtis20 skaidrių
Literatūros šaltiniai5
Dydis109.39 KB
Autoriussowionok
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasR. Jerofejevienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Mesos gaminiai [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 20 skaidrių
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • R. Jerofejevienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą