Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Mėsa

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Įvadas. Mėsos charakteristika. Kiaulienos klasifikavimas. Mėsos kokybės rodikliai. Pakitimai mėsoje laikymo metu. Mėsos ir jos produktų ženklinimo spaudai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-12-19
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai3
Dydis20 KB
Autoriusginnte
Viso autoriaus darbų16 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word mesa [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 10 puslapių 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą