Išplėstinė paieška
 
 
 

Mėsa

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Įvadas. Mėsos charakteristika. Kiaulienos klasifikavimas. Mėsos kokybės rodikliai. Pakitimai mėsoje laikymo metu. Mėsos ir jos produktų ženklinimo spaudai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai3
Dydis20 KB
Autoriusginnte
Viso autoriaus darbų16 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word mesa [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 10 puslapių 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą