Išplėstinė paieška
 
 
 

Kiaušiniai

  
 
 
1234567891011
Aprašymas

Įvadas. Kiaušinio struktūra. Kiaušinių cheminė sudėtis ir maistinis vertingumas. Kokybės reikalavimai. Ženklinimas. Pakavimas ir laikymas. Rinkos stebėjimas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis7 puslapiai 
Literatūros šaltiniai2
Dydis109.26 KB
Autoriusginnte
Viso autoriaus darbų16 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasR. Jerofejevienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Jovita Kanajevaite MV5 Kiausiniai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 7 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • R. Jerofejevienė
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą