Žuvys (9)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Cheminė žuvų sudėtis jų maistinė vertė. Šviežios žuvys. Žuvų klasifikavimas. Žuvys klasifikuojamos ne tik pagal šeimas, bet ir pagal kitus požymius. Atšaldytos žuvys. Užšaldytos žuvys. Sūdytos žuvys. Džiovintos žuvys. Vytintos žuvys. Rūkytos žuvys. Žuvų ikrai. Žuvų konservai. Žuvų konservų pavadinimai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Konspektai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Raseinių technologijos ir verslo mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 337.69 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą