Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Žuvys (9)

  
 
 
12345678910111213
Aprašymas

Cheminė žuvų sudėtis jų maistinė vertė. Šviežios žuvys. Žuvų klasifikavimas. Žuvys klasifikuojamos ne tik pagal šeimas, bet ir pagal kitus požymius. Atšaldytos žuvys. Užšaldytos žuvys. Sūdytos žuvys. Džiovintos žuvys. Vytintos žuvys. Rūkytos žuvys. Žuvų ikrai. Žuvų konservai. Žuvų konservų pavadinimai.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-02-01
DalykasPramonės ir gamybos konspektas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasKonspektai
Apimtis11 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis337.69 KB
AutoriusEdita
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2008 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasZita Naujokaitienė
Švietimo institucijaRaseinių technologijos ir verslo mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word VsI Raseiniu technologijos ir verslo mokykla zuvys [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Konspektai
  • 11 puslapių 
  • Raseinių technologijos ir verslo mokykla / 1 Klasė/kursas
  • Zita Naujokaitienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą