Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Duonos kepimo technologija

Duonos kepimo technologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas: Išnagrinėti duonos gamybos technologiją. Duonos asortimentas. Žaliavos. Duonos gamybos technologija. Miltų paruošimas. Tešlos paruošimas. Tešlos rūgimas. Duonos kepimas. Duonos aušinimas ir laikymas. Duonos kokybės reikalavimai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

20 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 35.22 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą