Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Duonos kepimo technologija
   
   
   
2
naudingas +2 / nenaudingas 0

Duonos kepimo technologija

  
 
 
12345678910111213141516171819202122
Aprašymas

Įvadas. Darbo tikslas: Išnagrinėti duonos gamybos technologiją. Duonos asortimentas. Žaliavos. Duonos gamybos technologija. Miltų paruošimas. Tešlos paruošimas. Tešlos rūgimas. Duonos kepimas. Duonos aušinimas ir laikymas. Duonos kokybės reikalavimai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-06-02
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis20 puslapių 
Literatūros šaltiniai6
Dydis35.22 KB
AutoriusUra
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2008 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasLukšienė
Švietimo institucijaKlaipėdos paslaugų ir verslo mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word Duonos gamybos technologij1 [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 20 puslapių 
  • Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla / 2 Klasė/kursas
  • Lukšienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+2
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą