Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Duonos gaminių gedimas. Maisto produktų gamybos darbuotojų asmens ir darbo higiena
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Duonos gaminių gedimas. Maisto produktų gamybos darbuotojų asmens ir darbo higiena

  
 
 
12345678910111213
Aprašymas

Įvadas. Darbo tikslas plačiau aptarti mikrobų poveikį duonai, mikrobinį duonos gedimą bei maisto produktų gamybos darbuotojų asmens ir darbo higieną. Mikrobinis duonos gedimas. Bulvinė liga. Kreidinis duonos gedimas. Duonos pigmentacija. Duonos pelėjimas. Maisto produktų gamybos darbuotojų asmens ir darbo higiena. Higienos normos maisto gamybos patalpoms. Higienos normos maisto gamybos įmonių įrengimams, inventoriui. Higienos reikalavimai maisto gamybos įmonių darbuotojams. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-04-01
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai11
Dydis27.29 KB
AutoriusVyga
Viso autoriaus darbų3 darbai
Metai2010 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasGedrimienė
Švietimo institucijaKlaipėdos valstybinė kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Duonos gaminiu gedimas. Maisto produktu gamybos darbuotoju asmens ir darbo higiena [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 10 puslapių 
  • Klaipėdos valstybinė kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Gedrimienė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą