Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Maisto produktai ir rizikos veiksniai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto produktai ir rizikos veiksniai

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Įvadas. RVASVT sistemos diegimo planas maisto prekių parduotuvėje. Komandos suformavimas ir dokumentų parengimas. Svarbiausi valdymo taškai. Privalomieji reikalavimai teritorijai, pastatams, patalpoms. Maisto produktų priėmimas į parduotuvę. Maisto produktų laikymas. Produkcijos sulaikymo ir paėmimo iš rinkos programa. Pildomų žurnalų sąrašas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-10-17
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis11 puslapių 
Literatūros šaltiniai5
Dydis19.01 KB
AutoriusDainora
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas1
Failo pavadinimasMicrosoft Word rizikos veiksniu analiz [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 11 puslapių 
  • 1 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą