Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Maisto saugos ir kokybės reikalavimai

Maisto saugos ir kokybės reikalavimai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Vartotojų institutas. Vartotojų švietimo programa Lietuvai integruojantis į Europos Sąjungą (ES). Lietuvos maisto kokybės ir saugos interneto svetainė. Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos nuostatai. Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos 2007-2009 metų sutrumpintas strateginis veiklos planas. Lietuvos respublikos maisto įstatymas. Valstybinės maisto ir mitybos strategijos įgyvendinimo priemonių 2003–2010 metų planas. Lietuvos higienos norma HN 15:2005 "Maisto higiena". Lietuvos higienos norma HN 53 : 2003. Maisto sauga. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

33 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 76.26 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą