Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Raugintų pieno produktų mikrobiologija
   
   
   
naudingas +1 / nenaudingas -1

Raugintų pieno produktų mikrobiologija

  
 
 
1234567891011121314
Aprašymas

Įvadas. Metodinė dalis. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Pagrindinė dalis. Skystųjų ir klampiųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Varškės ir jų gaminių mikroorganizmai. Raugintų pieno produktų ydos. Pieno ir pieno produktų mikrobiologiniai kriterijai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-02-01
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis11 puslapių 
Literatūros šaltiniai4 (šaltiniai yra cituojami)
Dydis30.42 KB
Autoriusagne
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2007 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasLekt. L. Jakubauskienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word mikrobiologija- sav [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 11 puslapių 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Lekt. L. Jakubauskienė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą