Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto higiena

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Lietuvos Respublikos gyvūninės kilmės atliekų tvarkymo įstatymas. Nagrinėju bendrąsias nuostatas. Švaros ir sanitarinių normų laikymasis profesionaliose virtuvėse. Kaip išsirinkti geriausią sanitarinio valymo priemonę? Saugus maistas. Aukštos rizikos maistas. Maisto savybės. Laisvasis vanduo. Proteinai. RVASVT (struktūrizuota sistema). Pieno ir jo produktų mikrobiologija. Pieno mikrobiologija. Rūgusio pieno produktų mikrobiologija. Sviesto mikrobiologija. Sūrių mikrobiologija. Apšvietimas. Vėdinimas.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-05-15
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai5
Dydis21.89 KB
AutoriusVita
Viso autoriaus darbų3 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasR. Nugarienė
Švietimo institucijaŽemaitijos kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word higienos savarankiskas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 10 puslapių 
  • Žemaitijos kolegija / 3 Klasė/kursas
  • R. Nugarienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą