Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto higiena ir tyrimai (2)
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto higiena ir tyrimai (2)

  
 
 
1234567891011
Aprašymas

Įvadas. Darbo tikslas: paaiškinti galimų žalingų aplinkos veiksnių poveikį žmogui. Augalinės kilmės maisto produktų biologinė vertė. Gyvulinės kilmės maisto produktų biologinė vertė. Cheminė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai. Biologinė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai. Subalansuota mityba. Maisto kokybė ir maisto saugumas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-01-05
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis9 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3
Dydis15.29 KB
AutoriusLaurynas
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2007 m
Klasė/kursas3
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Darbas( turinys vadas isvados lit.sarasas) [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 9 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 3 Klasė/kursas
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą