Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto higiena ir tyrimai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto higiena ir tyrimai

  
 
 
123456
Aprašymas

Įvadas. Augalinės kilmės maisto produktų biologinė reikšmė. Gyvulinės kilmės maisto produktų biologinė vertė. Cheminė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai. Subalansuota mityba. Biologinė maisto tarša ir jos sukeliami sveikatos sutrikimai. Maisto kokybė ir maisto saugumas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-02-09
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis5 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis12.17 KB
AutoriusJuliana
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas3
Failo pavadinimasMicrosoft Word maisto higiena ir tyrimai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 5 puslapiai 
  • 3 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą