Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > 60 vietų prancūzų virtuvės restorano projektavimas Klaipėdoje

60 vietų prancūzų virtuvės restorano projektavimas Klaipėdoje

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas: suprojektuoti 60 vietų restoraną "Dejeun‘er" Klaipėdoje. Teorinė dalis. Informacijos šaltinių apžvalga. Esamos padėties analizė. Technologinė dalis. Projektinė veikla. Technologinė programa. Technologinio proceso parinkimas, įmonės charakteristika. Technologiniai skaičiavimai. Valgiaraščio sudarymas. Technologinių kortelių sudarymas. Patiekalų maistinės ir energinės vertės paskaičiavimas. Patalpų plotų paskaičiavimas ir įrangos parinkimas. Įrangos parinkimas ir eksploatavimas. Išvados. Priedai (30 psl.).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

60 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 101.77 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą