Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Terminio apdorojimo organizavimas restorane
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Terminio apdorojimo organizavimas restorane

  
 
 
12345678910111213141516171819202122
Aprašymas

Įvadas. Gamybinės programos sudarymas. Valgiaraščio planavimas. Lankytojų skaičiaus pagrindimas. Lankytojų srautas per dieną. Gamintinų patiekalų skirstymas. Žaliavų skaičiavimas. Kiaulienos karbonadas. Jautienos guliašas. Vištienos šašlykas. Žuvies pjausnys. Kotletas "Astra". Kijevo kotletas. Patiekalų pardavimo grafikas. Tiekėjų parinkimas. Tiekėjų parinkimo pagrindimas. Darbo jėgos skaičiavimas. Darbuotojų kvalifikacijos pagrindimas. Darbuotojų pasidalijimo pagrindimas. Įrenginių apskaičiavimas ir parinkimas. Gamybinių patalpų ploto apskaičiavimas. Sanitariniai higieniniai reikalavimai maitinimo įmonėje. Darbo grafiko sudarymas. Išvados ir siūlymai. Priedas (1).

Ištrauka

Aktualumas. Sėkmingas maitinimo įmonių skyrių darbas labai priklauso nuo tinkamai atliktų skaičiavimų. Darbas su patiekalais, kurie turi būti termiškai apdoroti, yra kiek sudėtingas procesas, todėl skyrius turi būti tinkamai įrengtas, reikalingas tikslus žaliavų kiekis, ir aukštas darbuotojų profesionalumo lygis, siekiant užtikrinti sėkmingą darbą.
Problema. Organizuojant maitinimo įmonės skyrių darbą nevisada atsižvelgiamą į patalpų plotų, reikiamo žaliavų kiekio ir kitus skaičiavimus.
Tikslai:
• išmokti vertinti ir analizuoti išteklius reikalingus darbo organizavimui
• sisteminti ir tinkamai pateikti duomenys
• taikyti mokymo metų įgytas žinias

Įmonės tipas. UAB
Įmonės pavadinimas "Senovė"
Vietų skaičius. 250
Restorano darbo laikas.
I 9-24
II 9-24
III 9-24
IV 9-24
V 9-24
VI 9-24
VII 9-24


Įvairiuose maitinimo įmonėse darbas yra skirtingas (skyriasi darbo krūvis, patiekalų pagaminimo laikas, kiekis, jų sūdėtingumas), todėl vis skirtingas yra tų darbų organizavimas ir planavimas.
Mano manymu, labai svarbu mokėti tinkamai parinkti reikalingus įrengimus ir įrankius, išdėstyti ir apskaičiuoti darbo plotą, numatyti reikiamų darbuotojų skaičių, jų patirtį ir kvalifikaciją.
Norint, kad įmonės darbas būtų sėkmingas šiame darbe bus vykdomi sėkmingam karštojo skyriaus darbui reikalingi skaičiavimai. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-03-17
DalykasMaisto technologijos kursinis darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasKursiniai darbai
Apimtis20 puslapių 
Literatūros šaltiniai13
Dydis218.34 KB
AutoriusMarina
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/Dėstytojasdoc. Rolandas Drejeris
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
FakultetasVerslo vadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Terminio apdorojimo organizavimas restorane [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Kursiniai darbai
  • 20 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 3 Klasė/kursas
  • doc. Rolandas Drejeris
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą