Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielėmis ir be jų

Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielėmis ir be jų

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Hipotezė. Darbo priemonės. Darbo eiga. Ruošiant ruginę tešlą. Duonos raugo paruošimas. I-asis etapas. II-asis, III - asis ir IV-asis etapai. V-asis etapas. Duonos plikinio paruošimas. Duonos tešlos paruošimas. Ruošiama tešla ir kepamos duonos. Duonos matmenys. Išvados.

Ištrauka

Kepamos duonos viduje temperatūra tesiekia 70°C, tad mielės gali išgyventi;
Jos puikiai vystosi rūgštinėje terpėje, todėl manoma, jog su maistu patekę į skrandį mielės gali ten likti ir sukelti rūgimo procesą;
Ypač pavojinga žmonėms, kurių skrandžio rūgštingumas sumažėjęs.
DARBO TIKSLAS: Ištirti duonos kokybę ir gamybos procesą, naudojant pienarūgščių bakterijų raugą ir kepant duoną: a) su mielėmis b) be mielių ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2012-01-25
DalykasMaisto technologijos pristatymas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasPristatymai
Apimtis21 skaidrė
Literatūros šaltiniai0
Dydis12.13 MB
Autoriusruta
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2012 m
Klasė/kursas11
Mokytojas/Dėstytojasl. Lapinskaitė
Švietimo institucijaKauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazija
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielemis ir be ju [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 21 skaidrė
  • Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazija / 11 Klasė/kursas
  • l. Lapinskaitė
  • 2012 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą