Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielėmis ir be jų
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielėmis ir be jų

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Hipotezė. Darbo priemonės. Darbo eiga. Ruošiant ruginę tešlą. Duonos raugo paruošimas. I-asis etapas. II-asis, III - asis ir IV-asis etapai. V-asis etapas. Duonos plikinio paruošimas. Duonos tešlos paruošimas. Ruošiama tešla ir kepamos duonos. Duonos matmenys. Išvados.

Ištrauka

Kepamos duonos viduje temperatūra tesiekia 70°C, tad mielės gali išgyventi;
Jos puikiai vystosi rūgštinėje terpėje, todėl manoma, jog su maistu patekę į skrandį mielės gali ten likti ir sukelti rūgimo procesą;
Ypač pavojinga žmonėms, kurių skrandžio rūgštingumas sumažėjęs.
DARBO TIKSLAS: Ištirti duonos kokybę ir gamybos procesą, naudojant pienarūgščių bakterijų raugą ir kepant duoną: a) su mielėmis b) be mielių ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2012-01-25
DalykasMaisto technologijos pristatymas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasPristatymai
Apimtis21 skaidrė
Literatūros šaltiniai0
Dydis12.13 MB
Autoriusruta
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2012 m
Klasė/kursas11
Mokytojas/Dėstytojasl. Lapinskaitė
Švietimo institucijaKauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazija
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Duonos raugo gamybos proceso tyrimas ir duonos kepimas su mielemis ir be ju [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 21 skaidrė
  • Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazija / 11 Klasė/kursas
  • l. Lapinskaitė
  • 2012 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą