Mėsos gaminiai (2)Įvadas. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservantai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinis gedimas. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminių pakavimas ir ženklinimas. Išvada. Autorius | sowionok |
---|
Viso autoriaus darbų | 4 darbai |
---|
Metai | 2009 m |
---|
Klasė/kursas | 2 |
---|
Mokytojas/Dėstytojas | R. Jerofejevienė |
---|
Švietimo institucija | Kauno kolegija |
---|
Fakultetas | Technologijų fakultetas |
---|
Failo pavadinimas | Mesos gaminiai [speros.lt].doc |
---|
Panašūs darbai- Namų darbai
- 15 puslapių
 - Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
- R. Jerofejevienė
- 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?Pasidalink su draugaisPranešk apie klaidą |