Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Mėsos gaminiai (2)
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Mėsos gaminiai (2)

  
 
 
123456789101112131415161718
Aprašymas

Įvadas. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservantai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinis gedimas. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminių pakavimas ir ženklinimas. Išvada.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-12-09
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis15 puslapių 
Literatūros šaltiniai5
Dydis37.19 KB
Autoriussowionok
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasR. Jerofejevienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Mesos gaminiai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 15 puslapių 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • R. Jerofejevienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą