Šperos.lt > Kita > Sensorika

Sensorika

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Maisto produktų juslinės savybės. Fiziologiniai ir psichologiniai veiksniai, turintys įtakos jusliniam vertinimui. Juslinės analizės atlikimo sąlygos. Pagrindiniai juslinės analizės metodai. Prancūziško batono juslinis įvertinimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

19 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 38.02 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą