Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Sensorika
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Sensorika

  
 
 
123456789101112131415161718192021
Aprašymas

Įvadas. Maisto produktų juslinės savybės. Fiziologiniai ir psichologiniai veiksniai, turintys įtakos jusliniam vertinimui. Juslinės analizės atlikimo sąlygos. Pagrindiniai juslinės analizės metodai. Prancūziško batono juslinis įvertinimas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-05-06
DalykasKita namų darbas
KategorijaKita
TipasNamų darbai
Apimtis19 puslapių 
Literatūros šaltiniai4
Dydis38.02 KB
Autoriusexcessum
Viso autoriaus darbų12 darbų
Metai2008 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasJ. Lazdauskienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word sensorika [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 19 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 3 Klasė/kursas
  • J. Lazdauskienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą