Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto produktų juslinės savybės. Sūrio su pelėsiais juslinis įvertinimas. Sūrio su pelėsiais juslinio profilio sudarymas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto produktų juslinės savybės. Sūrio su pelėsiais juslinis įvertinimas. Sūrio su pelėsiais juslinio profilio sudarymas

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Įvadas. Sūrių juslinis įvertinimas. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Pelėsių sūrio juslinio profilio sudarymas. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Pelėsių sūrio grafiniai profiliai. Minkštasis brandintas sūris su baltaisiais pelėsiais "Brie President". Pusminkštis brandintas pelėsinis sūris "Danablu Classic". Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-05-04
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis9 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis592.27 KB
AutoriusInga
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasJurgita Lazdauskienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
FakultetasAgrotechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Gumbeleviciute [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 9 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Jurgita Lazdauskienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą