Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Sūriai (2)

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Įvadas. Fermentiniai sūriai. Sūrių klasifikavimas pagal riebumą. Sūrių klasifikavimas pagal kietumą. Fermentinių sūrių bendrosios gamybos technologinė schema. Bežieviai sūriai. Sūrių Nokinimas. Tarkuojamieji sūriai ir jų asortimentas. Kietųjų ir punskiečių sūrių asortimentas. Minkštieji fermentiniai sūriai ir jų asortimentas. Fermentinių sūrių jusliniai Rodikliai. Sūryme Brandinti Sūriai. Pienarūgščiai fermentiniai sūriai. Sūrių ydos. Fermentinių sūrių milteliai. Fermentinių sūrių pakavimas, Laikymas. Fermentinių sūrių asortimentas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-12-19
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis6 puslapiai 
Literatūros šaltiniai1
Dydis28.59 KB
Autoriusginnte
Viso autoriaus darbų16 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Kazimieras Petrovas MV-5 Fermentiniai suriai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 6 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą