Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto ruošimo technologija
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto ruošimo technologija

  
 
 
12345678910111213
Aprašymas

Karštųjų mėsos patiekalų pobūviams asortimentas, 4 – 5 patiekalų paruošimo technologija. Veršiena slyvų padaže. Vištiena su kariu ir vaisiais. Ančių krūtinėlės su grybų salotomis. Apkepti jautienos griežinėliai. Apkeptas liežuvis. Aukštaitiškas kepsnys. Karbonadas su sūrio, migdolų ir žalumynų įdaru. Jautienos šoninės kepsnys. Kepsneliai su mėlynojo sūrio padažu. Kiaulienos sprandinė su pipirais. Žydų mitybos ypatumai (fošmako, įdarytos žuvies, cimeso, čolnto, grietinėje troškintos silkės) ruošimo technologija. Tirštos pievagrybių sriubos technologinė schema.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-03-21
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis12 puslapių 
Literatūros šaltiniai8
Dydis24.44 KB
Autoriuslaura
Viso autoriaus darbų7 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasLektorė B. Zarembienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word MPT nr. 2 [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 12 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 4 Klasė/kursas
  • Lektorė B. Zarembienė
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą