Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Jogurto gamybos cecho projektavimas

Jogurto gamybos cecho projektavimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Gaminamas jogurtas ir grietinėlė. Našumas 8000 kg/pam. pagamintos produkcijos. Santrauka. Įvadas. Žaliavos ir pagrindinių medžiagų charakteristika. Gaminamų produktų charakteristika. Kokybės ir sudėties įvertinimo periodiškumas. Kokybės ir sudėties įvertinimas. Technologinių procesų analizė. Gamybos būdo parinkimas. Jogurto ir grietinėlės technologinė schema su rėžimais. Gamybos technologinio proceso aprašymas. Technologiniai skaičiavimai. Įrengimų parinkimas. Darbo grafikas. Įrengimų parinkimas ir darbo valandos. Produkto gamybos schema, srautų diagrama. Rizikos veiksniai SVT pagrindimas. Kritinės ribos. Grietinėlės srauto diagrama. Gamybinių patalpų ir sandėlių plotų apskaičiavimas, komponavimas. Garo, vandens ir elektros energijos sąnaudų skaičiavimas. Gamybinė sanitarija ir asmens higiena. Gamtos apsauga. Saugumo technika ir apsauga nuo gaisro. Sąmatiniai ir ekonominiai skaičiavimai. Gamybos ir pardavimų apimties prognozė. Projekto investicijos ir jų finansavimo šaltiniai. Apyvartinio kapitalo poreikio skaičiavimas. Kapitalas, jo sudėtinės dalys ir projekto finansavimo šaltiniai. Gamybos išlaidos gaminių savikaina, kainos, pelningumas. Tiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Netiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Materialaus ilgalaikio turto vertė ir nusidėvėjimo padengimas. Darbininkų laikininkų darbo užmokesčio skaičiavimas. Vadovų ir specialistų darbo užmokesčio skaičiavimas. Pelno paskirstymas. Grynųjų pinigų srautų ir investicijų efektyvumo įvertinimas. Apibendrinimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Diplominiai darbai
Kategorija:
Apimtis:

61 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Utenos regioninis profesinio mokymo centras

Failo tipas:

Microsoft Word 75.01 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą