Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Šaltai rūkytų mėsos gaminių gamyba
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Šaltai rūkytų mėsos gaminių gamyba

  
 
 
1234567891011121314
Aprašymas

Šaltai rūkytų mėsos gaminių gamyba: asortimentas, technologinio proceso schema ir apibūdinimas. Mėsos gamybos priedai, jų technologinės funkcijos, poreikis gaminio kokybei. Įvadas. Šaltai rūkytų mėsos gaminių asortimentas. Šaltai rūkytų mėsos gaminių (dešrų) gamybos technologinė schema. Mėsos gamybos priedai, jų technologinės funkcijas, poveikis gaminio kokybei. Riebalai. Jungiamasis audinys. Kraujas. Sojų gaminiai. Kiaušiniai. Askorbatas/askorbo rūgštis. Karageninas ir augaliniai baltymai. Emulsikliai. GdL (gliukono delta laktonas). Pieno baltymas, pieno miltai. Natrio karbonatas. Nitratai/nitritai. Startinės kultūros. Miltai ir krakmolas. Maistinės skaidulos. Prieskoniai. Valgomoji druska. Cukrus. Fosfatai. Vanduo. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-05-14
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis12 puslapių 
Literatūros šaltiniai7
Dydis28.24 KB
Autoriusvygandas
Viso autoriaus darbų3 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasGedrimienė
Švietimo institucijaKlaipėdos valstybinė kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word maisto referatas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 12 puslapių 
  • Klaipėdos valstybinė kolegija / 1 Klasė/kursas
  • Gedrimienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą