Šaltai rūkytų mėsos gaminių gamybaŠaltai rūkytų mėsos gaminių gamyba: asortimentas, technologinio proceso schema ir apibūdinimas. Mėsos gamybos priedai, jų technologinės funkcijos, poreikis gaminio kokybei. Įvadas. Šaltai rūkytų mėsos gaminių asortimentas. Šaltai rūkytų mėsos gaminių (dešrų) gamybos technologinė schema. Mėsos gamybos priedai, jų technologinės funkcijas, poveikis gaminio kokybei. Riebalai. Jungiamasis audinys. Kraujas. Sojų gaminiai. Kiaušiniai. Askorbatas/askorbo rūgštis. Karageninas ir augaliniai baltymai. Emulsikliai. GdL (gliukono delta laktonas). Pieno baltymas, pieno miltai. Natrio karbonatas. Nitratai/nitritai. Startinės kultūros. Miltai ir krakmolas. Maistinės skaidulos. Prieskoniai. Valgomoji druska. Cukrus. Fosfatai. Vanduo. Išvados. Failo pavadinimas | maisto referatas [speros.lt].doc |
---|
Panašūs darbai- Referatai
- 12 puslapių
 - Klaipėdos valstybinė kolegija / 1 Klasė/kursas
- Gedrimienė
- 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?Pasidalink su draugaisPranešk apie klaidą |