Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Pieno produktų technologinis aprašas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Pieno produktų technologinis aprašas

  
 
 
1234567891011121314
Aprašymas

Grietinėlės technologinis procesas. Fasavimas ir pakavimas. Sąlygos, reguliuojančios ženklinimą ir etikečių naudojimą. Sandėliavimo ir transportavimo reikalavimai. Produktų gamybos kontrolė ir priežiūra. RVASVT sistema pieno pramonės įmonėse. RVASVT privalumai. RVASVT sistemos taikymas. RVASVT sistemos įdiegimo etapai. RVASVT sistemos parinkimas. Produkto apibūdinimas. Produkto panaudojimo srities apibūdinimas. Srautų diagramos sudarymas. Fiziniai RV. SVT nustatymas. Mikrobiologiniu požiūriu yra dvi svarbiausios SVT sritys. Kritinių ribų nustatymas kiekvienam SVT. Monitoringo sistemos sudarymas kiekvienam SVT. Dokumentų ir įrašų vedimas.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-11-21
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis13 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis18.02 KB
Autoriusmindaugas
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2005 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasGintautė Žibėnienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Grietineles technologinis procesas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 13 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Gintautė Žibėnienė
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą