Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Pieno produktų technologinis aprašas

Pieno produktų technologinis aprašas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Grietinėlės technologinis procesas. Fasavimas ir pakavimas. Sąlygos, reguliuojančios ženklinimą ir etikečių naudojimą. Sandėliavimo ir transportavimo reikalavimai. Produktų gamybos kontrolė ir priežiūra. RVASVT sistema pieno pramonės įmonėse. RVASVT privalumai. RVASVT sistemos taikymas. RVASVT sistemos įdiegimo etapai. RVASVT sistemos parinkimas. Produkto apibūdinimas. Produkto panaudojimo srities apibūdinimas. Srautų diagramos sudarymas. Fiziniai RV. SVT nustatymas. Mikrobiologiniu požiūriu yra dvi svarbiausios SVT sritys. Kritinių ribų nustatymas kiekvienam SVT. Monitoringo sistemos sudarymas kiekvienam SVT. Dokumentų ir įrašų vedimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 18.02 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą