Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Alaus mielių charakteristika
Alaus mielių charakteristika
9.6
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Mielės. Jaunų ir senų alaus mielių ląstelės. Alaus mielių dauginimosi greitis. Apatinio ir viršutinio rūgimo mielės. Gamybos kenkėjai. Alaus mielių sudėtis. Mielių nauda, bei žala. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
8 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
16.02 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Tamsaus alaus technologija
Alaus gamybos technologija