Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Alaus mielių charakteristika
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Alaus mielių charakteristika

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Įvadas. Mielės. Jaunų ir senų alaus mielių ląstelės. Alaus mielių dauginimosi greitis. Apatinio ir viršutinio rūgimo mielės. Gamybos kenkėjai. Alaus mielių sudėtis. Mielių nauda, bei žala. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-11-17
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis8 puslapiai 
Literatūros šaltiniai2
Dydis16.02 KB
AutoriusAsta
Viso autoriaus darbų6 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasKraujutienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Alaus mieliu charakteristika [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 8 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
  • Kraujutienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą