Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Furšeto rengimas (2)
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Furšeto rengimas (2)

  
 
 
1234567
Aprašymas

Įvadas. Vaišių rūšys. Pobūvis furšetas. Pobūvio furšeto meniu parinkimas. Stalo serviravimo elementų parinkimas. Furšeto stalo serviravimas. Plano ruošimas pobūviui organizuoti. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-03-30
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis6 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis15.71 KB
Autoriusflorsikuci
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasJonaitienė
Švietimo institucijaŠiaulių valstybinė kolegija
FakultetasVerslo ir technologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word sav_d [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 6 puslapiai 
  • Šiaulių valstybinė kolegija / 3 Klasė/kursas
  • Jonaitienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą