Šperos.lt > Namų darbai
Namų darbai

(5799 darbai)

Prekybos centro vartotojų aprašymasĮvadas. Bendras vartotojų charakteristikų aprašymas. Vartotojo tipas pagal novatoriškumą – konservatyvumą. Vartotojo vairuojamo automobilio klasė. Vartotojo lytis. Ar vartotojas propaguoja aktyvų gyvenimo būdą? Vartotojo namų ūkio narių skaičius. Vartotojų vyrų ir vartotojų moterų charakteristikų palyginimas. Vartotojo tipas pagal novatoriškumą – konservatyvumą. Vartotojo vairuojamo automobilio klasė. Vartotojo lytis. Ar vartotojas propaguoja aktyvų gyvenimo būdą? Išvados. Skaityti daugiau
Prekybos centro vartotojų rezultataiĮvadas. I dalis. Bendras vartotojų charakteristikų aprašymas. Vartotojo tipas pagal novatoriškumą - konservatyvumą. Vartotojo vairuojamo automobilio klasė. Vartotojo lytis. Ar vartotojas propaguoja aktyvų gyvenimo būdą? Statistics. Vartotojo namų ūkio narių skaičius. Vartotojų vyrų ir vartotojų Moterų charakteristikų palyginimas. Vartotojo tipas pagal novatoriškumą - konservatyvumą. Vartotojo lytis. Vartotojo vairuojamo automobilio klasė Crosstabulation. Vartotojo lytis. Ar vartotojas propaguoja aktyvų gyvenimo būdą? Crosstabulation. Statistics. Išvados. Skaityti daugiau
Prekybos firmos valdymo praktika: automobilių padangų ir ratlankių prekyba UAB "Melga"Įvadas. Beveik visuose "Melgos" centruose teikiamos paslaugos. Dėstymas. Proceso ir jo valdymo dalyviai. Planavimas. Skatinimas. Kontrolė. Išvados. Skaityti daugiau
Prekybos įrengimai (3)Pastato apšildymo sistemos eksploatavimas, pastato apšildymo sistemų tipai. Šaldomos vitrinos. Konteinerių nuosavybės formų keitimosi variantai pagal prekių grupes perkant – parduodant. Skaityti daugiau
Prekybos logistikaPrekybos logistikos vaidmuo verslo sistemoje, objektas, sudėtinės dalys. Prekių paruošimas pardavimui. Prekių nuostoliai, jų susidarymo priežastys, nurašymas. Incoterms, jų taikymas kontraktų sudaryme. Skaityti daugiau
Prekybos logistika (4)Prekybos logistikos samprata, vieta ir reikšmė. Logistikos sistema. Prekybos logistikos samprata. Prekybos logistikos vieta. Prekybos logistikos reikšmė. Logistikos sistema. Prekių nuostoliai, jų susidarymo priežastys. Prekių pervežimas geležinkelių transportu. Praktinė užduotis (2 variantas). Pirkimo – pardavimo sutarties pavyzdys. Skaityti daugiau
Prekybos marketingasPrekybos įmonės vietos pasirinkimą apsprendžiantys veiksniai. Traukos zonų nustatymo metodai. Kainų politikos esmė ir reikšmė. Prekybos įmonės marketingo plano sudarymo metodologiniai pagrindai. Marketingo plano sudėtinės dalys. Skaityti daugiau
Prekybos marketingo tyrimų samprata, sritys, ypatumaiĮvadas. Prekybos marketingo tyrimų esmė, būtinumas ir ypatumai. Prekybos marketingo tyrimų sritys ir objektai. Aplinkos analizė. Įmonės analizė. Išvados. Skaityti daugiau
Prekybos tarpininkų darbo ypatumai aptarnaujant skirtingus klientusĮvadas. Darbo tikslas: Išsiaiškinti prekybos tarpininkų darbo ypatumus aptarnaujant skirtingus klientus. Prekybos tarpininkai. Būtinos pardavėjų savybės. Pirkėjų ir klientų tipai. Išvados. Skaityti daugiau
Prekiniai ženklaiPrekės ženklo ir prekės identifikavimo sampratos. Veiksniai, turintys įtakos formuoti prekės ženklą. Prekės ženklo vertės šaltiniai. Prekės ženklo tapatybės formavimas. Skaityti daugiau
Prekių kainų stebėjimasĮvadas. Kaina bei jos svyravimo priežastys. Pasirinktų prekių charakteristika. Prekių stebėjimo analizė. Tyrimo metodika. Prekių kainų analizė. Išvados. Skaityti daugiau
Prekių kokybės vadybaPerspėjamoji informacija (sutartiniai ženklinimai). Pateikti 7 simbolius ir juos paaiškinti. Įprastinis ir lengvatinis prekių kilmės šalies nustatymas, jo reikšmė. Gaminio standarto struktūra ir turinys. Pateikti gaminio standarto skyriaus "Techniniai reikalavimai" turinį, šio standarto žymenis, projekto rengėją. Tarptautinė elektrotechnikos komisija (IEC), Tarptautinė Maisto Kodekso komisija (CAC); jų vaidmuo, funkcijos. Europos regiono standartizacijos organizacijos. Prekių sandėlių ūkis, jo klasifikavimas. Prekių netektis. Skaityti daugiau
Prekių kokybės vadyba (2)Tarptautinės, regioninės organizacijos. Maisto prekių vartojamosios savybės. Prekės ženklo registravimo procedūra Lietuvoje. Prekių kokybės įvertinimo metodai ir būdai. Skaityti daugiau
Prekių kokybės vadyba (3)Nacionalinis akreditacijos biuras, jo funkcijos. Alkoholinių gėrimų pakuotės ženklinimas. Banderolių klijavimo taisyklės. Atvejai kai ženklinti nereikalaujama. Drabužių estetinės savybės. Drabužiams keliamų reikalavimų apibūdinimas. Brūkšnio kodo 4479017990197 patikra. Skaityti daugiau
Prekių kokybės vadyba (4)Prekių kokybės namų darbo klausimai. 3 variantas. Tarptautinės, regioninės organizacijos. Tarptautinė elektrotechnikos komisisja (IEC). Tarptautinė standartizacijos organizacija (ISO). Tarptautinė maisto kodekso komisija (CAC). Tarptautinės teisinės metrologijos organizacija (OIML). Tarptautinė telekomunikacijų sąjunga (ITU). Regioninės organizacijos. Europos standartizacijos komitetas (CEN). Europos elektrotechnikos standartizacijos komitetas (CENELEC). Maisto prekių vartojamosios savybės. Europos telekomunikacijų standartų institutas (ETSI). Prekių ženklo registravimo procedūra Lietuvoje. Prekių kokybės įvertinimo metodai ir būdai. Paaiškinkite kaip nustatoma parfumerijos prekių kokybė. Paaiškinkite kaip nustatoma parfumerijos prekių kokybė. Skaityti daugiau
Prekių kokybės vadyba (5)Prekių kokybės namų darbas ir egzamino klausimai. 2 variantas. Lietuvos standartizacijos departamento uždaviniai, funkcijos, teisės. Apskaičiuokite 200 g. Pieno energinę vertę, jei piene yra 3% baltymų, 2,5% riebalų, 5% angliavandenių. Pieno įsisavinimo laipsnis 98%. Tekstilės gaminių priežiūra, jų ženklai. Skalbimo grupė. Balinimo grupė. Mechaninio džiovinimo grupė. Cheminio valymo grupė. Lyginimo grupė. Tauriųjų metalų prabos sąvoka, prabų sistemos. Tauriųjų metalų dirbinių prabavimas lietuvoje, naudojamos prabos. Skaityti daugiau
Prekių mokslas (5)Įvadas. Tyrimo tikslas: plačiau pažinti rūkytų gaminių ir kojinių grupių asortimentą. Rūkyti sūrio produktai. Fermentiniai sūriai. Lydytas (perdirbtas) sūris. Varškės sūriai. AB Vilkyčių pieninės asortimentas. "Rokiškio sūris" asortimentas. Iš ko ir kaip pagamintas Rokiškio sūris. Gurmanams. Rūkyti mėsos produktai. Mėsos cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Mėsos gaminiai. Sūdytų mėsos gaminių rūkymas. Mėsos gaminių gedimas. Mėsos gaminių kokybė. UAB "Klaipėdos mėsinė" rūkytų mėsos gaminių asortimentas. Rūkyti žuvies produktai. Žuvų cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Rūkytos žuvys. Šaltas rūkymas. UAB "Lignesa" šaltas rūkymas. Karštas rūkymas. UAB "Lignesa" karštas rūkymas. Kojinės ir puskojinės. Kojinių nauda. Kojinių gamyba. Kojiniu dydžiai. Trikotažo prekių kokybės reikalavimai, ženklinimas ir laikymas. UAB "Skinijos" gamyba. Asortimentas. Išvados ir pasiūlymai. Priedas (1). Skaityti daugiau
Prekių mokslas. Prekybos įrangaĮvadas. Faršo maišymo mašinos. Šaldimo vitrinos konditeriniams gaminiams. Malūnas (Kavos aparatai). Išvados ir rekomendacijos. Skaityti daugiau
Prekių paklausos statistinis tyrimasĮvadas. Statistinis stebėjimas. Santykinių dydžių skaičiavimas. Dinamikos santykiniai dydžiai. Struktūros santykiniai dydžiai. Intensyvumo santykiniai dydžiai. Palyginimo santykiniai dydžiai. Vidutinių rodiklių apskaičiavimas. Dinamikos eilučių analitiniai rodikliai. Išvados. Skaityti daugiau
Prekių saugojimo reikalavimų prisilaikymo konkrečioje įmonėje įvertinimasKokybės vadybos praktinis darbas. Tema. Tikslas. Vertinamos prekių laikymo sąlygos mėsos gaminių parduotuvėje. Gaminamos produkcijos asortimentas. Oro temperatūra. Oro drėgnumas. Oro sudėtis ir jo apytaka. Šviesa. Prekių išdėstymas. Sanitarijos ir higienos sąlygos. Prekių laikymo režimas. Sanitarijos ir higienos sąlygos. Prietaisai. Saugojimo terminai. Išvados. Skaityti daugiau
......