Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Audinių pokyčiai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Audinių pokyčiai

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Metabolizmas gyvame organizme. Raumenų pokyčiai po skerdimo. Vandens sujungimo pajėgumo pokytis. PSE defektas. Raumenų audinio autolizė. Pradinis periodas. Sustingimas - Rigor Mortis. Atsileidimas-brendimas. Rekomenduojama žaliavos brandinimo trukmė. Gili autolizė. Lipidų oksidacija. Išvados: raumenų pokyčiai po skerdimo. Išvados: lipidų pokyčiai po skerdimo. Darbas iliustruotas paveikslėliais (3 skaidrės).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-10-13
DalykasMaisto technologijos pristatymas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasPristatymai
Apimtis14 skaidrių
Literatūros šaltiniai0
Dydis409.44 KB
AutoriusAsta
Viso autoriaus darbų6 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasŠalaševičienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Audiniu pokyciai [speros.lt].ppt
 

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 14 skaidrių
  • Kauno kolegija / 3 Klasė/kursas
  • Šalaševičienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą