Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Alaus gamybos tradicijos Lietuvoje
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Alaus gamybos tradicijos Lietuvoje

  
 
 
1234567891011
Aprašymas

Įvadas. Darbo tikslas yra supažindinti skaitytoją su alaus gamybos tradicijomis Lietuvoje. Alaus atsiradimo istorija Lietuvoje. Alaus gamybos technologijos. Salyklo ruošimas. Misos paruošimas. Misos rūgimas. Alaus brandinimas. Alus dabar ir anksčiau. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-04-01
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai5
Dydis24.87 KB
AutoriusVyga
Viso autoriaus darbų3 darbai
Metai2010 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasMontrimaitė
Švietimo institucijaKlaipėdos valstybinė kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Alaus gamybos tradicijos Lietuvoje [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 10 puslapių 
  • Klaipėdos valstybinė kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Montrimaitė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą