Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Traškučių lazdelių gamyba
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Traškučių lazdelių gamyba

  
 
 
123456789
Aprašymas

Maisto higienos ir sanitarijos namų darbai. Traškučių lazdelių technologinė. Schema 1 ir 2 skaičiais pažymėtos gamybinės technologijos vietos, kuriose galimas produkto mikrobiologinis užterštumas. Gamybinių patalpų valymo ir dezinfekavimo priemonių planas ir kontrolė. Ekstruderio zonos įrengimų, inventoriaus valymo ir dezinfekavimo planas. Apipurškimo - džiovinimo zonos įrengimų, inventoriaus valymo ir dezinfekavimo planas. Fasavimo aparato zonos įrengimų, inventoriaus valymo ir dezinfekavimo planas. Aprašykite galimus Fusarium genties grybų patekimo į traškučių lazdeles būdus. Kokios gali būti produkto užteršimo Fusarium genties grybais pasekmės ir galimos prevencijos priemonės.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-10-27
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis7 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis19.73 KB
AutoriusJurga
Viso autoriaus darbų5 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasD. Leskauskaitė
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasCheminės technologijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word higienos ir sanitarijos namu darbas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 7 puslapiai 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 3 Klasė/kursas
  • D. Leskauskaitė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą