Krapai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Tikslas – įvertinti įvairių krapų veislių produktyvumą, cheminę sudėtį ir technologines savybes, ruošiant šviežią, džiovintą ir šaldytą krapų žaliavą, bei nustatyti lakių aromato junginių pokyčius auginimo ir perdirbimo metu. Bendros žinios. Aromatinių medžiagų klasifikacija. Natūralios aromatinės medžiagos. Natūralaus maisto produktų aromato formavimasis. Natūraliųjų aromatinių medžiagų cheminė sudėtis. Eteriniai aliejai. Biologinis eterinių aliejų aktyvumas. Eterinių aliejų vartojimo aromatizavimui privalumai ir trūkumai. Augalų aromatinių junginių analizė. Aromatinių junginių išgavimas iš augalinės žaliavos. Aromatinių junginių išskirstymo bei identifikavimo principai. Mikroekstrakcijai naudojamo pluošto pasirinkimas Mikroekstrakcijos pritaikymas. Maisto produktų aromatizavimas. Bendrosios žinios. Paprastasis krapas. Krapų eterinių aliejų cheminės sudėties tyrimai auginimo ir perdirbimo metu. Tyrimo objektas ir metodai. Augalinė žaliava ir lakiųjų aromato junginių išskyrimas. Dujų chromatografija. Dujų chromatografija – masių spektrometrija. Rezultatai ir jų aptarimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

37 psl.

Lygis:

5 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 310.17 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą