Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Galvijai

  
 
 
12345678910111213141516171819
Aprašymas

Įvadas. Galvijai – mėsos perdirbimo įmonių žaliava. Gyvulių skerdimas. Skerdienos sudalijimas pagal jos grupę. Galvijienos sudalijimas (kapojimas) pagal jos grupę. Galvijienos (jautienos) kokybės nustatymas. Galvijienos vertinimas pagal kategoriją. Galvijienos vertinimas pagal raumeningumą. Galvijienos vertinimas pagal riebumą. Skerdienos ženklinimas. Mėsos biologinė vertė. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-12-19
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis17 puslapių 
Literatūros šaltiniai2
Dydis124.09 KB
Autoriusginnte
Viso autoriaus darbų16 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word jautiena [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 17 puslapių 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą